Kast op maat Amsterdam zelf ontwerpen

Op zoek naar de beste kast op maat Amsterdam? Bespeur je mogelijkheden en ontwerp je eigen kast op maat hoe jij het wilt. De ideale droomkast ligt in jouw handen. Denk niet alleen aan de stijl, maar denk ook aan de maten. Dit is heel belangrijk voor je keuze. Stel je kast samen die perfect aansluit op die ene scheve muur in de woonkamer of de hoek van je slaapkamer die je erg hindert. Geen enkele plek in je huis hoeft ongebruikt te zijn. Je hebt veel mogelijkheden met een kast op maat. Je bent voortdurend bezig met het zoeken naar je ideale droomkast.

kast op maat Amsterdam

Ruime keuze

Iedereen heeft zijn eigen smaak en stijl. Daarom heb je een ruime keuze aan diverse soorten deuren bij het samenstellen van je ideale kast. Keuze uit bijvoorbeeld paneeldeuren in verschillende soorten kleuren of één van de vele stijldeuren. Denk ook is aan de elegante Italiaanse ontworpen loftdeuren. Daarna kun je je kast indelen met kastaccessoires die je nodig hebt en belangrijk vindt zoals legplanken, garderobestangen of schoenrekken. Je kunt zelfs bewegingssensoren kiezen die bij het openen van de kast direct verlichting inschakelen.

Licht aan!

Met de LED strips is je hele kast van top tot teen verlicht. Mooi is het zeker, maar wist je ook dat het zeer weinig stroom verbruikt? Je kunt dit inschakelen met een wandschakelaar, bewegingssensor of afstandsbediening. Licht biedt een handige helpende hand. Let wel op dat de verlichting niet dimbaar is.