Bereik je doelen met personal coach Den Bosch

coach Den Bosch

Voel jij je mentaal en fysiek niet meer 100%? Personal coach Den Bosch kan je daarbij helpen! Dit zal zeker niet makkelijk worden, maar je coach die jaren ervaring heeft zal je helpen om een positieve doorbraak uit deze situatie te halen. Het is altijd fijn om met vrienden en familie te praten over jouw problemen, maar vaak merk je dat ze je niet begrijpen of kritisch genoeg zijn. Niemand geeft jou die beslissende zet naar de goede richting, je personal coach wel.

coach Den Bosch

Intakegesprek

Tijdens dit gesprek kun jij je verhaal rustig vertellen. In de tijd die je nodig hebt bepaal je zelf of jij met je personal coach Den Bosch samen wilt werken aan jouw herstel. Hierin ben jij het meeste aan het woord. De personal coach vraagt waarmee de coach jou kan helpen en de coachvraag. Jullie bespreken dit samen en misschien zit hier wel een diepere vraag onder. Ook wordt er besproken of je een psychiatrische achtergrond hebt die beter behandeld kan worden door een specialist.

Het doel

De visie van de personal coach op het creƫren van een levensontwerp is duidelijk. Tijdens deze sessies zal deze visie met je gedeeld worden, om zo jouw denkwijze te veranderen. Iedere gelukkig mens kan de wereld helpen om beter te worden. Personal coach Den Bosch laat jou de correcte richting zien, zodat jij je bindt aan het doel om grip te krijgen op jezelf. Jullie zullen samen ervoor zorgen dat jij weer het juiste pad bewandelt.