Schoonheidsbehandelingen bij schoonheidssalon Wageningen

Voor ontspanning en een jongere huid, ga je naar schoonheidssalon Wageningen. Na een paar uurtjes voel jij je weer fris en fruitig. Het belangrijkste is dat je blij bent met jezelf, je lekkerder in je vel zit en dat ook uitstraalt. In deze schoonheidssalon kun je terecht komen voor allerlei soorten schoonheidsbehandelingen zoals dieptereiniging, peeling, epileren, harsen, massages en nog veel meer. Daarbij beschikt het over een Spa Wellness systeem, waarmee het je hele lichaam een rustgevende en hydraterende verzorging kan geven. Voor vragen of afspraken, dan kun je ze altijd even bellen.

schoonheidssalon Wageningen

Spa Wellness systeem

In schoonheidssalon Wageningen, kun je gebruik maken van het nieuwe Spa wellness systeem. Hiermee ondergaat je lichaam een volledige lichaamsbehandeling met verschillende mogelijkheden zoals infrarood, stoomdouche en hydrofusion. Deze mogelijkheden combineren diep in je huid tot een volledige lichaamsbehandeling. Hiermee wordt een unieke SPA ervaring gecreëerd. Het Spa wellness systeem reinigt, ontspant, en relaxt de huid en het onderhuids bindweefsel.

Functies Spa Wellness systeem

Dit zijn een paar functies en wat ze betekenen:

  • Infrarood: De warmte hiervan trekt snel en diep in de huid, spieren, botten, gewrichten en het bindweefsel. Hierdoor worden de bloedvaten groter gemaakt en wordt de transpiratie van de huid geactiveerd door de opening van de poriën.
  • Stoomdouche: Dit voorkomt de uitdroging van de huid wanneer de poriën geopend zijn en de transpiratie die plaatsvindt door het infrarood.
  • Hydrofusion: Dit reinigt, ontgift en stimuleert tegelijk een intensieve vocht- en zuurstofopname van de huid. Je kunt kiezen uit verschillende smaken voor deze waterdamp.