Betere beheer skills met ADmanager Plus

CBA_logo

Als jij jouw Active Directory beheer skills verbeteren naar een hoger niveau dan kan dat met ADmanager Plus van ManageEngine. Het is de beheer en rapportage oplossing voor Active Directory, Exchange en Office 365. Daarnaast gaat alles veel sneller en hoef je je ook niet druk te maken om bepaalde taken. Het is dus ook mogelijk om met 1 klik alle rapportages uit te draaien. 

De voordelen van het gebruiken van ADmanager Plus

ADmanager Plus biedt jou een eenvoudige systeem voor het begrijpen en toepassen van interface voor Windows Active Directory Management en rapportage oplossingen. Hieronder staan een paar voordelen vermeld. 

  • Vereenvoudigd beheer AD accounts, 
  • snel en simpel handelen, 
  • Optimaliseer Group Policy (GPO) Management, 
  • Automatiseer herhalende en ingewikkelde taken 

Met het tool wordt het beheren van de AD accounts ook bij de bulk aanpassingen vereenvoudigd. Je kunt er ook veel sneller en gemakkelijker mee handelen bij calamiteiten zonder powershell scripts te gebruiken. Optimaliseer Group Policy (GPO) Management om bepaalde toegangen tot mappen geweigerd kunnen. Daardoor kun je er alleen maar in kan als je geautoriseerd bent. Optimaliseer het uitvoeren van herhalingen en ingewikkelde taken makkelijker binnen AD Management. De ADmanager Plus is dus een software oplossing die jouw Active Directory werkzaamheden radicaal zou gaan simplificeren en versnellen. Heb jij er dus interesse aan? En denk je dat het ondersteunend voor jou zou zijn tijdens de werkzaamheden? Neem dan gelijk even contact op met een expert over hulptools om jouw werk nog een stuk makkelijker te maken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.